TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција одлучи: Ќе го плаќаме сместувањето на туристите ако се заразат со коронавирус

Press24 - 01.06.2020

Грција ќе го плаќа сместувањето на туристите кои ќе бидат позитивни на коронавирусот за време на одморот во таа земја, изјави портпаролот на грчката влада Стелиос Петсас, пренесува Б92. -Ќе бидат сместени во хотел, а трошоците ќе ги сноси државата ...

Грција: Tрошоците за евентуален карантин поради ковид-19 кај турист ќе ги покрие државата

+инфо - 01.06.2020

Пецас истакна дека од 15 јуни, Грција, „доследно и методично, со правила и протоколи за безбедност и хигиена“ ќе ги прими туристите. Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Независен - 01.06.2020

Грција – Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Сител - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

А1 On - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Курир - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Грција ќе ги покрива трошоците за карантин на туристите позитивни на Ковид-19

Вечер Прес - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Либертас - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

24Инфо - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Грција ќе ги покрива трошоците за карантин од Ковид-19 на туристите

Слободен Печат - 01.06.2020

Од 15 јуни, Грција, со правила и протоколи за безбедност и хигиена ќе ја стартува туристичката сезона. Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Република - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

Опсервер - 01.06.2020

Атина, 1 јуни 2020 () – Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Грција ќе го плаќа карантинот за евентуалните заразени туристи

Кајгана - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел во карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада, Стелиос Пецас, на денешниот редовен брифинг со ...

Пецас: Грција ќе ги покрива трошоците за карантин за евентуалните позитивни случаи на Ковид-19 кај туристите

MakPress - 01.06.2020

Доколку се појави позитивен случај кај турист додека престојува на одмор во Грција, ќе биде сместен во хотел карантин, а трошокот ќе биде на товар на државата, соопшти портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со ...

Грција одлучи: Ќе го плаќаме сместувањето на туристите ако се заразат со коронавирус

Centar - 02.06.2020

Грција ќе го плаќа сместувањето на туристите кои ќе бидат позитивни на коронавирусот за време на одморот во таа земја, изјави портпаролот на грчката влада Стелиос Петсас, пренесува Б92. -Ќе бидат сместени во хотел, а трошоците ќе ги сноси државата ...