TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pornhub ГО ТРЕСЕ НОВ СКАНДАЛ: Добива тужба која би можела да го чини прескапо

Фактор - 19.06.2021

Откако Порнхаб се најде во неволја на крајот на 2020 година, бидејќи медиумите открија и објавија дека снимки од сексуално злоставување на деца се објавуваат на таа платформа за забава за возрасни, меѓу другото, се чини дека на повидок е нов скандал ...

PornHub лапна тужба која може да го чини стотици милиони долари

Телефони.мк - 19.06.2021

Pornhub кон крајот на 2020 година беше во големи проблеми, затоа што медиумите објавија дека на платформата за забава на возрасни се објавуваат и видеа со сексуално злоставување на деца. Изгледа дека ќе има и нов скандал.

PornHub се соочува со тужба која може да го чини стотици милиони долари

Кумановски м. - 19.06.2021

Откако PornHub се најде во неволја на крајот на 2020 година затоа што медиумите открија и објавија дека снимки од сексуално злоставување на деца се објавуваат на таа платформа за забава за возрасни, меѓу другото, се чини дека на повидок е нов ...

Повеќе од 30 жени го тужат Порнхаб

Локално - 19.06.2021

Повеќе од 30 жени ја тужеа компанијата која е сопственик на стриминг страницата Порнхаб за наводна злоупотреба на нивните експлицитни снимки. Жените велат дека снимките се објавени на Порнхаб без нивно одобрување и дека тие поднеле граѓанска тужба ...

Триесет и четири жени го тужат Порнхаб

Опсервер - 19.06.2021

– Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

Триесет и четири жени го тужат „Порнхаб“

Слободен Печат - 19.06.2021

Сајтот „Порнхаб“ повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

34 жени го тужат Порнхаб

iPortal - 19.06.2021

Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

Триесет и четири жени го тужат Порнхаб

Либертас - 19.06.2021

– Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

„Порнхаб“ заврши на суд: 34 жени ja тужат компанијата за објавување на видео снимки без нивна дозвола

Курир - 19.06.2021

Триесет и четири жени го тужат Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни ...

„Порнхаб“ заврши на суд: 34 жени ja тужат компанијата за објавување на видео снимки без нивна дозвола

Zoom - 19.06.2021

Триесет и четири жени го тужат Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни ...

„Порнхаб“ на суд: 34 жени ja тужат компанијата за објавување на видео снимки без нивна дозвола

Нетпрес - 19.06.2021

Триесет и четири жени го тужат Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни ...

Триесет и четири жени го тужат Порнхаб

Канал5 - 19.06.2021

Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

Триесет и четири жени го тужат Порнхаб

Вечер Прес - 19.06.2021

Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

Триесет и четири жени го тужат Pornhub

Кајгана - 19.06.2021

Сајтот Pornhub повторно е во центарот на вниманието откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата објавила видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле ...

Триесет и четири жени го тужат Порнхаб

MakPress - 19.06.2021

Сајтот Порнхаб повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.

„Порнхаб“ НА СУД: Триесет и четири жени го тужат!

Пари - 19.06.2021

Сајтот „Порнхаб“ повторно е мета на напади, откако 34 жени го тужеа оваа недела, тврдејќи дека без нивна согласност, страницата ги објавила во видео снимки на кои е прикажано силување, сексуално злоставување или нивни фотографии кога биле малолетни.