TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милевски најави формирање на економски совет во Општина Битола

Канал5 - 13.10.2021

Кандидатот за градоначалник од коалицијата Одлучно, Горан Милевски најави формирање на економски совет во Општина Битола. Тој посочи дека идејата е заедничка желба на битолските стопанственици, и се совпаѓа со неговите програмски цели.

Милевски на средба со битолските стопанственици

Битола Њуз - 13.10.2021

Кандидатот за градоначалник на Битола, на коалицијата “ОДЛУЧНО“, Горан Милевски, денес оствари средба со голем број стопанственици, од најразлични сектори од Битола на кои беше разговарано за проблемите кои ги има приватниот сектор.

Милевски на средба со битолските стопанственици

Тера - 13.10.2021

Кандидатот за градоначалник на коалицијата ОДЛУЧНО, Горан Милевски, денес оствари средба со голем број стопанственици, од најразлични сектори, на кои беше разговарано за проблемите кои ги има приватниот сектор.