TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Алсат-М - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата недела во Струга имало 48 нови случаи, во Охрид и Дебар по 16

360 степени - 01.08.2020

За една недела во Струга има 48 нови случаи со ковид-19, а во Охрид и Струга по 16. Ова го покажува седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје (ЦЈЗ) – Охрид (за периодот од 25 до 31 јули) што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, ...

Во Охрид 84, во Струга 195 активни случаи

OhridNews - 01.08.2020

Во период од 25 до 31 јули Центарот за јавно здравје Охрид зел материјали (брис грло и нос) за тестирање на присуство на COVID-19 од вкупно 263 лица во општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа.

Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19 измината седмица

Курир - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

А1 On - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Опсервер - 01.08.2020

Охрид, 1 август 2020 () – Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Сител - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Слободен Печат - 01.08.2020

Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за испитување 185 се собрани според епидемиолошки индикации, а 78 материјали зе земени при скрининг тестирањето со упат од матичен лекар.

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Локално - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Press24 - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Frontline - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на Ковид-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Република - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Независен - 01.08.2020

Фото: Б. Грданоски Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на Ковид-19 ...

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Вечер Прес - 01.08.2020

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од ...