TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Бриф - 15.05.2024

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа.

Делови од Скопје денеска без струја

Макфакс - 15.05.2024

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска · во периодот од 08:30 до 15:30 часот без ...

Делови од Скопје денеска без струја

Опсервер - 15.05.2024

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска · во периодот од 08:30 до 15:30 часот без ...

Делови од Скопје денеска без струја

Точка - 15.05.2024

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска делови од Скопје ќе бидат без струја.

Делови од Скопје денеска без струја

MTM - 15.05.2024

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска делови од Скопје ќе бидат без струја.

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Сител - 15.05.2024

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа.

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Курир - 15.05.2024

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа.

Делови од Чаир и Аеродром без струја

Локално - 15.05.2024

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа.

Неколку делови од Скопје ќе останат без струја

Press24 - 15.05.2024

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска делови од Скопје ќе бидат без струја.