TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре делови од пет скопски општини

Курир - 14.02.2018

Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Киро Фетак“ 1 во општина Кисела Вода, соопшти ЕВН Македонија. Без електрична енергија утре ќе останат и корисниците од ул. „Чаирска“ од бр.98 до бр.108 како и околните куќи во нивна ...

Делови од Чаир, Гази Баба и Карпош утре без струја

Курир - 13.02.2018

Корисниците од улицата „Ресенска“ во општина Чаир утре од 9:00 до 10:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 14:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Алија Авдовиќ“, „Сава Михајлов“, „Константин ...

Без струја утре делови од повеќе скопски општини

Нетпрес - 14.02.2018

Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Киро Фетак“ 1 во општина Кисела Вода, соопшти ЕВН Македонија. Без електрична енергија утре ќе останат и корисниците од ул. „Чаирска“ од бр.98 до бр.108 како и околните куќи во нивна ...

Делови од Чаир, Гази Баба и Карпош утре без струја

Скопје24 - 13.02.2018

Корисниците од улицата „Ресенска“ во општина Чаир утре од 9:00 до 10:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 14:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Алија Авдовиќ“, „Сава Михајлов“, „Константин ...

Без струја утре делови од пет скопски општини

Скопје24 - 14.02.2018

Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Киро Фетак“ 1 во општина Кисела Вода, соопшти ЕВН Македонија. Без електрична енергија утре ќе останат и корисниците од ул. „Чаирска“ од бр.98 до бр.108 како и околните куќи во нивна ...

Делови од Чаир, Гази Баба и Карпош утре без струја

Локално - 13.02.2018

Корисниците од улицата „Ресенска“ во општина Чаир утре од 9:00 до 10:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 14:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Алија Авдовиќ“, „Сава Михајлов“, „Константин ...

Без струја утре делови од пет скопски општини

Канал5 - 14.02.2018

Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Киро Фетак“ 1 во општина Кисела Вода, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување од ЕВН Македонија. Без електрична енергија утре ќе останат и корисниците од ул.

Без струја делови од Чаир, Гази Баба и Карпош...

Н.Македонија - 14.02.2018

Без струја делови од Чаир, Гази Баба и Карпош Денеска од 9 до 10 часот, корисниците од улицата Ресенска во општината Чаир ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9 до 14.30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците ...

Делови од Чаир, Гази Баба и Карпош утре без струја...

Н.Македонија - 13.02.2018

Делови од Чаир, Гази Баба и Карпош утре без струја Корисниците од улицата „Ресенска“ во општина Чаир утре од 9:00 до 10:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 14:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од ...

Делови од пет општини утре без струја...

Н.Македонија - 14.02.2018

Делови од пет општини утре без струја Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Киро Фетак“ 1 во општина Кисела Вода, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување од ЕВН Македонија.