TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судски преседан во Германија: Mигрант кој бил депортиран во Грција, мора да се врати назад

Канал5 - 14.08.2019

Германија мора да го прими назад мигрантот , кој бил запрен на граница и депортиран во Грција . Судот во Минхен донесе прва ваква одлука за враќање на мигранти назад во Германија , иако биле депортирани.

Спирала на насилство при депортациите од Германија

Deutsche Welle - 14.08.2019

Доброволно никој не сака да биде депортиран од Германија. Напротив, сѐ повеќе луѓе насилно се бранат од тоа. Но и државата регира со жестокост- и жнее критики за тоа. Постојат бројни причини поради кои депортациите од Германија мораа да бидат ...

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција

Макфакс - 14.08.2019

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција, пресуди судот во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави дека ова е прва ваква судска одлука.Станува збор за барател на азил од Авганистан којшто во мај со воз ја ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

А1 On - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

Нетпрес - 14.08.2019

Германија мора да прими назад бегалец кој бил запрен на границата и депортиран во Грција, според преседанската одлука на судот во Минхен. Невладината организација Pro Asyl објави во средата дека станува збор за прва ваква судска одлука.

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција

Точка - 14.08.2019

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција, пресуди судот во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави дека ова е прва ваква судска одлука.Станува збор за барател на азил од Авганистан којшто во мај со воз ја ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

Локално - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција

Centar - 14.08.2019

Германија мора да прими бегалец кој бил сопрен на граница и депортиран во Грција, пресуди судот во Минхен. Организацијата „Про асил“ објави дека ова е прва ваква судска одлука. Станува збор за барател на азил од Авганистан којшто во мај со воз ја ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

Сител - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

24Инфо - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил” објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

Опсервер - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

4NEWS - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

Либертас - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија мора да прими назад мигрант депортиран во Грција

MakPress - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...

Германија ќе прими мигрант од Грција кој претходно не го пуштила да влезе во земјата

PressingTV - 14.08.2019

Германија мора да прими назад мигрант, кој е запрен на граница и депортиран во Грција, одлучи суд во Минхен. Организацијата „Про Асил“ објави денеска дека тоа е прва таква судска одлука, која е донесена една година откако германскиот министер за ...