TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мал херој: Дома им влегле крадци со оружје, тој ги нападна со играчките (ВИДЕО)

Курир - 16.10.2020

Момчето Дејвид (5) од Индијана стана херој кога го спаси семејството од вооружени крадци кои упаднаа во нивната куќа. Како што може да се види на снимките од надзорната камера, вооружени крадци упаднале во куќата со кршење на вратата.

Мал херој: Дома им влегле крадци со оружје, тој ги нападна со играчките

Пулс24 - 17.10.2020

Момчето Дејвид (5) од Индијана стана херој кога го спаси семејството од вооружени крадци кои упаднаа во нивната куќа. Како што може да се види на снимките од надзорната камера, вооружени крадци упаднале во куќата со кршење на вратата.

Петгодишно момче избркало вооружени крадци од дома, ги гаѓал со пластични камиончиња(ВИДЕО)

Канал5 - 16.10.2020

Храбро петгодишно момче од американската држава Индијана го спасило своето семејство за време на застрашувачкиот напад врз нивниот дом. Неговиот избор на оружје - пластични камиончиња, што ги користел за да ги гаѓа вооружените провалници.

Дете го спаси своето семејство од крадци: Почна да ги гаѓа со своите играчки...

Точка - 16.10.2020

5-годишниот Дејвид од американската сојузна држава Индијана стана херој откако бестрашно се конфронтираше со вооружени крадци кои упаднаа во неговиот дом. Како што може да се види на снимката на надзорните камери, вооружените крадци упаднаа во ...

Петгодишно дете го спаси семејството од крадци: Почнал да фрла по нив со колички кога влегле во куќа, нивната реакција ...

Локално - 16.10.2020

Момчето Дејвид (5) од Индијана стана херој кога го спаси семејството од вооружени крадци кои упаднаа во нивната куќа. Како што може да се види на снимките од надзорната камера, вооружени крадци упаднале во куќата со кршење на вратата.