TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров во Штип: НАТО нѐ носи во друштво на средени и стабилни држави

Макфакс - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, синоќа во Штип, учествуваше на панел дискусија насловена „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“ која се одржа во рамки на „НАТО Караванот“, во организација на Инфо центарот за евроатлантски ...

Во Штип дебата за „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“

Опсервер - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорката на Велика Бритинија, Рејчел Галовеј синоќа беа дел од трибината за НАТО, која ја организира Инфо центар за евроатлански интеграции.

Димитров во Штип на дебата за „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“

Локално - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорката на Велика Бритинија, Рејчел Галовеј синоќа беа дел од трибината за НАТО, која ја организира Инфо центар за евроатлански интеграции.

Во Штип дебата за „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“

iPortal - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорката на Велика Бритинија, Рејчел Галовеј синоќа беа дел од трибината за НАТО, која ја организира Инфо центар за евроатлански интеграции.

Димитров: Влогот е голем и речиси е срамота да се каже не на Северна Македонија за членство во НАТО

CivilMedia - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, и амбасадорката на Велика Бритинија, Рејчел Галовеј, синоќа беа дел од трибината за НАТО, која ја организира Инфо центар за евроатлански интеграции.

Дебата во Штип за улогата на Македонија во Нато

MakPress - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорката на Велика Бритинија, Рејчел Галовеј синоќа беа дел од трибината за НАТО, која ја организира Инфо центар за евроатлански интеграции.

Димитров во Штип: НАТО нѐ носи во друштво на средени и стабилни држави

24Инфо - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, синоќа во Штип учествуваше на панел-дискусија насловена „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“, која се одржа во рамки на „НАТО-караванот“, во организација на Инфо-центарот за ...

Димитров во Штип: НАТО нѐ носи во друштво на средени и стабилни држави

Точка - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, синоќа во Штип учествуваше на панел-дискусија насловена „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“, која се одржа во рамки на „НАТО-караванот“, во организација на Инфо-центарот за ...

Димитров во Штип: НАТО нѐ носи во друштво на средени и стабилни држави

Centar - 10.10.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, синоќа во Штип учествуваше на панел-дискусија насловена „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО“, која се одржа во рамки на „НАТО-караванот“, во организација на Инфо-центарот за ...