TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Дурловски и Канчели – мелем за уши, Галичник – мелем за очи

365 - 08.11.2019

Оперскиот пејач Игор Дурловски сподели ново видео на своите друштвени профили и искрено, ќе пропуштите ако не го погледнете. Овојпат (ако не важело и претходно) тоа важи и за политичките неистомисленици.

Дурловски: Малите народи по бројност, предодредени се во вечната борба за докажување да раѓаат големи индивидуи

Република - 08.11.2019

Оперскиот пејач Игор Дурловски на својот фејсбук профил сподели ново видео, кое го проследи со следниов натпис: Малите народи по бројност, предодредени се во вечната борба за докажување да раѓаат големи индивидуи.