TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејство од САД чувале куче, вкрстено со волк- им го изел бебето

Канал5 - 03.12.2023

Тримесечно бебе во Алабама е убиено од семејниот миленик, хибрид меѓу волк и куче. Животното го изгризало детето, а тоа подоцна починало во болница. Хибридот на волкот бил евтаназиран и однесен во Државната дијагностичка лабораторија на Алабама во ...

ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ УБИЛО БЕБЕ – Во куќата чувале опасен хибрид, а на тримесечното момче му немало спас

Во Центар - 03.12.2023

Тримесечно машко бебе, во градот Шелби во американската сојузна држава Алабама, било убиено од домашно милениче, мешавина од волк и куче, објавија американските медиуми, наведувајќи дека животното го изело бебето кое подоцна починало во болница.