TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РЕК Битола: Го охрабруваме ВМРО-ДПМНЕ и во иднина будно да го следи нашето работење

Канал5 - 10.10.2019

РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ будно да го следи работењето на комбинатот и во иднина. Реакција од РЕК Битола на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ будно да го следи работењето ...

ВМРО-ДПМНЕ: Не запираат дефектите во РЕК Битола, од употреба е исфрлен блокот 3, само ден откако во функција е вратен ...

24Инфо - 10.10.2019

Соопштение до јавноста од ВМРО-ДПМНЕ. „Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е ...

Герила акција во Битола со знаци за радиоактивност: „Иди зима“

360 степени - 09.10.2019

Битола утрово осамна со нова герила-акција. Низ градот поставени се радиоактивни знаци на шахтите. Акцијата е анонимна и треба да послужи како потсетник за локалната власт за итно преземање на мерки против загадувањето.

Васев: Зоран Заев и екипата околу него си играат држава

MakPress - 08.10.2019

Зоран Заев и екипата околу него си играат држава. Над 1.2 милиони евра изнесува штетата којашто државата ја претрпе во изминативе 4 дена поради нефункционирањето на РЕК Битола. Само исклучувањето и вклучувањето на Блокот 1 ја чини државата над 200 ...

Светислав Васев: Државата претрпе над 1,2 милиони евра штета поради нефункционирањето на РЕК Битола

Либертас - 08.10.2019

Зоран Заев и екипата околу него си играат држава. Над 1.2 милиони евра изнесува штетата којашто државата ја претрпе во изминативе 4 дена поради нефункционирањето на РЕК Битола. Само исклучувањето и вклучувањето на Блокот 1 ја чини државата над 200 ...

ВМРО-ДПМНЕ: Поради лошо управување со РЕК за покривање на штети потрошени 20 милиони евра

МКД - 10.10.2019

Дефектите во РЕК Битола не запираат и вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1. Неспособноста на Заев ѝ носи милионски штети на Република Македонија секој ден, обвинува ВМРО-ДПМНЕ во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Не запираат дефектите во РЕК Битола

А1 On - 10.10.2019

„Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.

ВМРО-ДПМНЕ: Нов дефект во РЕК Битола, државата во загуба по 240.000 евра дневно

Сител - 10.10.2019

Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.

ВМРО-ДПМНЕ: Секој ден неработа на блокот 3 во РЕК Битола ја чини државата 240.000 евра.

Либертас - 10.10.2019

Сooпштение на ВМРО ДПМНЕ: Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.

ВМРО-ДПМНЕ: Секој ден неработа на блокот 3 во РЕК Битола ја чини државата 240.000 евра

Канал5 - 10.10.2019

Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.

Државата со загуба од 240.000 евра дневно поради дефект во РЕК Битола

Нетпрес - 10.10.2019

Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1, соопштуваат од ВМРО ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден

MakPress - 10.10.2019

Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.

РЕК Битола: ВМРО – ДПМНЕ слободно да продолжи да го следи работењето на комбинатот и во иднина

Либертас - 10.10.2019

Реакција на РЕК Битола: РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО – ДПМНЕ будно да го следи работењето на комбинатот и во иднина. Да ја известува јавноста и за инвестициите во капитални проекти што се во тек или што се планираат во блиска ...

РЕК Битола: Го охрабруваме ВМРО-ДПМНЕ и во иднина будно да го следи нашето работење

Сител - 10.10.2019

Реакција од РЕК Битола на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ будно да го следи работењето на комбинатот и во иднина. Да ја известува јавноста и за инвестициите во капитални проекти што се во тек или што ...

РЕК Битола: Го охрабруваме ВМРО-ДПМНЕ и во иднина будно да го следи нашето работење

4NEWS - 10.10.2019

Реакција од РЕК Битола на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ будно да го следи работењето на комбинатот и во иднина. Да ја известува јавноста и за инвестициите во капитални проекти што се во тек или што ...

Реакција од РЕК Битола на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ

А1 On - 10.10.2019

„РЕК Битола ја охрабрува политичката партија ВМРО – ДПМНЕ будно да го следи работењето на комбинатот и во иднина. Да ја известува јавноста и за инвестициите во капитални проекти што се во тек или што се планираат во блиска иднина.

ВМРО ДПМНЕ: Не запираат дефектите во РЕК Битола

Скопје1 - 10.10.2019

Неспособноста на Заев и носи милионски штети на Република Македонија секој ден. Не запираат дефектите во РЕК Битола. Вчера вечерта од употреба е исфрлен блокот 3 во РЕК Битола, само ден откако во функција е вратен блокот 1.