TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Швајцарија ќе ги укине ковид сертификатите, а има и причина за тоа

Фактор - 23.01.2022

И Швајцарија e пред укинување на потврдите за ковид. Mинистерoт за здравство Ален Берсет изјави дека потврдите за ковид наскоро би можеле да бидат укинати, загтоа што одговорот на јавниот здравствен систем на пандемијата на коронавирус се чини дека ...

И Швајцарија пред укинување на потврдите за ковид

Алсат-М - 23.01.2022

Швајцарскиот министер за здравство Ален Берсет навести дека потврдите за ковид во неговата држава наскоро би можеле да бидат укинати бидејќи одговорот на јавниот здравствен систем на пандемијата на коронавирус се чини дека е „на вистинскиот пат“.

Швајцарија пред укинувањето на контроверзните потврди за ковид, Министерот за здравство: „времето на нивно користење е ...

Во Центар - 23.01.2022

Швајцарскиот министер за здравство Ален Берсет навести дека контроверзните потврди за ковид во неговата држава наскоро би можеле да бидат укинати бидејќи одговорот на јавниот здравствен систем на пандемијата на коронавирус се чини дека е „на ...

И Швајцарија пред укинување на потврдите за ковид

Zoom - 23.01.2022

Швајцарскиот министер за здравство Ален Берсет навести дека потврдите за ковид во неговата држава наскоро би можеле да бидат укинати бидејќи одговорот на јавниот здравствен систем на пандемијата на коронавирус се чини дека е „на вистинскиот пат“.

И Швајцарија пред укинувањето на ковид сертификатите, Министерот за здравство: „Завршува времето на нивното користење“

Во Центар - 23.01.2022

Швајцарскиот министер за здравство, Ален Берсет, навести дека контроверзните потврди за ковид во неговата држава наскоро би можеле да бидат укинати бидејќи одговорот на јавниот здравствен систем на пандемијата на коронавирус се чини дека е „на ...