TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбасадорот Ѓорги Филипов ќе се пријави во СДСМ за претседателски кандидат

Независен - 11.02.2019

Во СДСМ денеска треба да пристигне првата пријава на огласот за избор на претседателски кандидат на партијата за изборите на 21 април. Амбасадорот Ѓорги Филипов, во соопштение до медиумите, најави дека денеска во 12 часот ќе ја поднесе пријавата на ...

Поранешниот амбасадор Ѓорѓи Филипов утре ќе поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ

Фокус - 10.02.2019

Поранешниот амбасадор во Германија, Ѓорѓи Филипов во текот на утрешниот ден планира да поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ. Тој преку соопштение до јавноста информираше за планираните активности.

Поранешниот амбасадор Ѓорѓи Филипов ќе поднесе пријава за претседателски кандидат на СДСМ

Република - 10.02.2019

Поранешниот македонски амбасадор во Германија, Ѓорѓи Филипов во текот на утрешниот ден планира да поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ. Преку соопштение до јавноста информираше за планираните активности.

Поранешниот амбасадор Ѓорѓи Филипов ќе поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ

Либертас - 10.02.2019

Поранешниот македонски амбасадор, проф. др Ѓорѓи Филипов во текот на денешниот ден планира да поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ. Тој преку соопштение до јавноста информираше за планираните активности.

Поранешниот амбасадор Ѓорѓи Филипов ќе поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ

1tv - 11.02.2019

Поранешниот македонски амбасадор, проф. др Ѓорѓи Филипов во текот на денешниот ден планира да поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ. Тој преку соопштение до јавноста информираше за планираните активности.

Амбасадорот Филипов влегува во трката за претседателски кандидат на СДСМ

Нова ТВ - 11.02.2019

Поранешниот македонски амбасадор Ѓорѓи Филипов најави дека денеска ќе поднесе пријава за кандидат за претседател на СДСМ. -Почитувани новинари и медиумски куќи, Јас, амбасадорот проф. д-р Ѓорѓи Филипов, на 11 февруари 2019 год.