TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Стоби ќе започнат археолошките истражувања

МКД - 10.06.2021

Во моментов на Археолошкиот локалитет Стоби се работи на расчистување на работите на терен и подготовка за овогодинашната програма на Националната установа „Стоби". Програмата на Националната установа „Стоби" за 2021 година опфаќа 17 проекти, од кои ...

Во Стоби ќе започнат археолошките истражувања

Опсервер - 10.06.2021

Во моментов на Археолошкиот локалитет Стоби се работи на расчистување на работите на терен и подготовка за овогодинашната програма на Националната установа „Стоби“. Програмата на Националната установа „Стоби“ за 2021 година опфаќа 17 проекти, од кои ...

Во Стоби ќе започнат археолошките истражувања

Кајгана - 10.06.2021

Во моментов на Археолошкиот локалитет Стоби се работи на расчистување на работите на терен и подготовка за овогодинашната програма на Националната установа „Стоби“. Програмата на Националната установа „Стоби“ за 2021 година опфаќа 17 проекти, од кои ...

Во Стоби ќе започнат археолошките истражувања

Lider - 10.06.2021

Во моментов на Археолошкиот локалитет Стоби се работи на расчистување на работите на терен и подготовка за овогодинашната програма на Националната установа „Стоби“. Програмата на Националната установа „Стоби“ за 2021 година опфаќа 17 проекти, од кои ...

Во Стоби ќе започнат археолошките истражувања

MakPress - 10.06.2021

Во моментов на Археолошкиот локалитет Стоби се работи на расчистување на работите на терен и подготовка за овогодинашната програма на Националната установа „Стоби“. Програмата на Националната установа „Стоби“ за 2021 година опфаќа 17 проекти, од кои ...