TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хероинот и натаму оди преку Балканот

Слободен Печат - 30.06.2020

И покрај засилените контроли на границите, во пристаништата има помалку персонал во царинските служби. Кокаинот го кријат во бродовите, товарните авиони, меѓу бананите и овошјето или го мешаат со брашно.

Расте бројот на наркозависници и на дилери во Македонија

Слободен Печат - 29.06.2020

Според експертите, големиот наплив на дрога на територијата на земјава е резултат на големата побарувачка. Велат дека автоматски кога одреден вид на наркотик е доста баран од „клиентелата“, тогаш до израз дошол квалитетот кој директно се одразува на ...