TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да ја преполовите сметката за струја во зимските месеци?

Денар - 26.09.2023

Со рационално користење на електричната енергија во домот може да се заштеди и до 10 отсто од вкупната потрошувачка, а тоа би значело заштеда од околу 300 денари доколку месечната сметка за струја изнесува 3.000 денари.

Започнете со сијалицата и бојлерот: Можете да ја намалите сметката за струја со овие трикови, еве како

4NEWS - 25.09.2023

Совети за заштеда на електрична енергија Новинарот и економски експерт Милан Миличиќ објасни неколку трикови како да заштедиме и да ја намалиме сметката за струја. Тој нагласи дека е неопходно „целото српско општество да биде порационално во ...

Како да ја преполовите сметката за струја во зимските месеци?

Точка - 26.09.2023

Со рационално користење на електричната енергија во домот може да се заштеди и до 10 отсто од вкупната потрошувачка, а тоа би значело заштеда од околу 300 денари доколку месечната сметка за струја изнесува 3.000 денари.