TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Татковците имаат уникатен ефект врз постигнувањата на нивните деца: „Тие носат нешто поинакво“

ТВ21 - 28.09.2023

ДЕЦА чии татковци читаат, пеат и цртаат со нив може да имаат предност штом ќе почнат на училиште, според новото истражување во Велика Британија. „Вклученоста на татковците во грижата за децата има единствен и важен ефект врз образовните резултати на ...

Татковците имаат уникатен ефект врз постигнувањата на нивните деца: „Тие носат нешто поинакво“

Zoom - 28.09.2023

реклама ДЕЦА чии татковци читаат, пеат и цртаат со нив може да имаат предност штом ќе почнат на училиште, според новото истражување во Велика Британија. „Вклученоста на татковците во грижата за децата има единствен и важен ефект врз образовните ...