TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот Егзит одложен за во август

Р.С.Европа - 22.05.2020

Српските власти соопштија дека музичкиот фестивал Егзит ќе се одржи кон крајот на август бидејќи тогаш, според нивните очекувања, епидемијата со коронавирусот ќе биде ставена под контрола.

Фестивалот Егзит одложен за во август

ММС - 22.05.2020

Српските власти усвоија препорака фестивалот Егзит, наместо во јули да се одржи кон крајот на август, бидејќи тогаш се очекува стивнување на пандемијата со коронавирусот. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи до тогаш ќе биде ...

Српската премиерка замоли „Егзит“ да не се откажува туку да се одржи во август!

Fashionel - 22.05.2020

Иако ЕГЗИТ (Exit) фестивалот неодамна објави дека годинава нема да се одржи во својот стандарден формат и термин, премиерката на Србија Ана Брнабиќ вчера ги замоли организаторите да не го откажуваат фестивалот, изјавувајќи дека препорака на Кризниот ...

Српската влада го премести фестивалот Егзит во август

Сакам да кажам - 22.05.2020

Српската влада предложи одложување, а не целосно откажување на годинашниот Егзит. Еден од најголемите музички фестивали во Европа требаше да се одржи од 9 до 12 јули, но српската премиерка Ана Брнабиќ препорача негово поместување во август, во ...

Српската премиерка замоли „Егзит“ да не се откажува туку да се одржи во август

Тера - 23.05.2020

Иако ЕГЗИТ (Exit) фестивалот неодамна објави дека годинава нема да се одржи во својот стандарден формат и термин, премиерката на Србија Ана Брнабиќ вчера ги замоли организаторите да не го откажуваат фестивалот, изјавувајќи дека препорака на Кризниот ...