TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се лекуваат и реинтегрираат маргинализирани лица

Н.Македонија - 30.10.2020

Проектот „Академија за реинтеграција на маргинализирани лица“ преку Центарот за развој на југоисточниот плански регион, во партнерство со здружението за советување, лекување, реинтеграција и ресоцијализација на лица зависни од психоактивни супстанци ...

Ѓорѓи: Мојот живот сам го менувам, затоа што сакам да го сменам

МакМода - 29.10.2020

– Процесот е за мене едноставен, многу битен, тука добив еден лесен почеток, многу лесен нов живот далеку од зависноста. Гледате дека тука работиме, стекнувам нови работни навики, работи што не сум ги работел надвор, тука ги сознав и можат да ми ...

Ѓорѓи: Мојот живот сам го менувам, затоа што сакам даго сменам

4NEWS - 29.10.2020

– Процесот е за мене едноставен, многу битен, тука добив еден лесен почеток, многу лесен нов живот далеку од зависноста. Гледате дека тука работиме, стекнувам нови работни навики, работи што не сум ги работел надвор, тука ги сознав и можат да ми ...