TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жителите од Градешница добија поплочени улици и асфалтен пат од Рапеш до Старавина

Тера - 11.09.2019

Жителите од село Градешница кое се наоѓа во битолско Мариово добија комплетно поплочени улици и пристапен асфалтен пат од 13 км од Рапеш до Старавина, информираат од општина Новаци.Додаваат дека обезбедена е и техничка вода за наводнување на долно ...

Општина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам

Опсервер - 11.09.2019

Општина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам, област во којашто, според тамошната локална самоуправа, се препознатливи во државата и странство. Од општината информираат дека за развој на туризмот се потребни инфраструктурни ...

Општина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам

MTM - 11.09.2019

Oпштина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам, област во којашто, според тамошната локална самоуправа, се препознатливи во државата и странство. Од општината информираат дека за развој на туризмот се потребни инфраструктурни ...

Општина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам

Вечер - 11.09.2019

Општина Новаци инвестира во развој на меморијален и рурален туризам, област во којашто, според тамошната локална самоуправа, се препознатливи во државата и странство. Од Oпштината информираат дека за развој на туризмот се потребни инфраструктурни ...