TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николоски: Ќе бидат вметнати пресудите кои што се однесуваат на Македонците од Бугарија, а кои што Бугарија не ги ...

4NEWS - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...

Николоски: Ќе бидат вметнати пресудите кои што се однесуваат на Македонците од Бугарија, а кои што Бугарија не ги ...

Курир - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...

Николоски: Во Извештајот на Советот на Европа ќе бидат вметнати пресудите за Македонците од Бугарија кои не се ...

Опсервер - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...

Пресудите за Македонците од Бугарија кои не се спроведуваат ќе бидат вметнати во Извештајот на Советот на Европа

Република - 23.03.2023

Во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа, во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, ќе бидат вметнати во тој извештај пресудите кои што се однесуваат на ...

Николоски: Ќе бидат вметнати пресудите кои што се однесуваат на Македонците од Бугарија, а кои што Бугарија не ги ...

Нетпрес - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...

Николоски: Пресудите за Македонците од Бугарија кои не се спроведуваат ќе бидат вметнати во Извештајот на Советот на ...

PressingTV - 23.03.2023

Во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа, во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, ќе бидат вметнати во тој извештај пресудите кои што се однесуваат на ...

Николоски: Ќе бидат вметнати пресудите кои што се однесуваат на Македонците од Бугарија, а кои што Бугарија не ги ...

Република - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, ексклузивно ...

Николоски: Во Извештајот на Советот на Европа ќе бидат вметнати пресудите за Македонците

Канал5 - 23.03.2023

Ќе има доста жестока дискусија во однос на Бугарија, затоа што еве можам ексклузивно и за јавноста да кажам дека ќе бидат вметнати во тој извештај пресудите кои што се однесуваат на Македонците од Бугарија.

ПРЕСУДИТЕ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО БУГАРИЈА ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО ИЗВЕШТАЈ НА СОВЕТОТ НА ЕВРОПА Николовски од ВМРО-ДПМНЕ најавува ...

+инфо - 23.03.2023

Јавноста малку знае дека јас сум еден од луѓето кои што го следи спроведувањето на овие пресуди и сум дел од тој Комитетот во Советот на Европа. Ќе има доста жестока дискусија во однос на Бугарија – вели потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Николовски.

Николоски: Пресудите за Македонците од Бугарија ќе бидат вметнати во Извештајот на Советот на Европа

Локално - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски утрово инофмирал дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, ...

Николоски: Пресудите за Македонците во Бугарија ќе влезат во Извештајот на Советот на Европа

МКД - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, ќе бидат ...

Советот на Европа ќе објави извештај за неспроведувањето на пресудите за Македонците во Бугарија

Слободен Печат - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски најави дека во април на редовната сесија на Парламентарното собрание во Советот на Европа (ПССЕ) една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот суд за човекови права, а во ...

НИКОЛОСКИ: Пресудите за Македонците од Бугарија, кои Софија не ги спроведува, ќе бидат ставени во Извештајот на Советот ...

Денешен - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...

Николоски: Во извештајот на СЕ ќе бидат вметнати неспроведените пресуди за Македонците од Бугарија

Вечер Прес - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски денеска најави дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во извештајот ќе бидат вметнати пресудите од Европскиот суд за човекови права од Стразбур кои што ...

Николоски: Во извештајот на Советот на ЕУ ќе бидат вметнати пресудите кои Бугарија не ги почитува

MakPress - 23.03.2023

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во утринската емисија на Радио Лидер вели дека во април на редовната сесија на парламентарното собрание во Советот на Европа во која една од главните точки е спроведување на пресудите од Европскиот ...