TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Распишан конкурсот за доделување на државната награда „11 Октомври”

Денешен - 05.08.2021

Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за 2021 ...

Распишан Конкурс за доделување на државната награда „11 Октомври”

Независен - 05.08.2021

Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за 2021 ...

Објавен конкурс за наградата „11 Октомври“ по скандалот од лани, кога наградата не беше доделена

МКД - 05.08.2021

Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври", со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за 2021 ...

Распишан Конкурс за доделување на државната награда „11 Октомври”

Опсервер - 05.08.2021

– Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за ...

Распишан Конкурс за доделување на државната награда „11 Октомври”

Либертас - 05.08.2021

– Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за ...

Распишан конкурсот за доделување на државната награда „11 Октомври“

Нова ТВ - 05.08.2021

Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за 2021 ...

Распишан Конкурс за доделување на државната награда „11 Октомври”

MakPress - 05.08.2021

Одборот за доделување на државната награда „11 Октомври”, со која се оддава највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и во другите дејности од јавен интерес, го распиша конкурсот за нејзино доделување за 2021 ...