TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хорор во Италија: Македонец со шипка му ја скршил ногата на малолетниот син-епилептичар

24Инфо - 08.11.2019

Македонски државјанин на возраст од 31 година и неговата сестра (27) се под истрага за малтретирање на малолетниот син на нашинецот, кој трпел физичко и психичко насилство во домот, информираат италијанските медиуми.

Македонец во Италија со шипка му ја скршил ногата на малолетниот син

Press24 - 08.11.2019

Македонски државјанин на возраст од 31 година и неговата сестра (27) се под истрага за малтретирање на малолетниот син на нашинецот, кој трпел физичко и психичко насилство во домот, информираат италијанските медиуми.

Македонец се изживувал врз синот-епилептичар, со шипка му ги скршил раката и ногата

Република - 09.11.2019

Триесет и едногодишен македонски државјанин и неговата сестра (27) се под истрага во Италија за малтретирање на малолетно дете. Како што информираат италијанските медиуми, 13-годишниот син на македонскиот државјанин трпел физичко и психичко ...

Македонец во Италија со шипка му ја скршил ногата на малолетниот син

Сител - 09.11.2019

Македонски државјанин на возраст од 31 година и неговата сестра (27) се под истрага за малтретирање на малолетниот син на нашинецот, кој трпел физичко и психичко насилство во домот, информираат италијанските медиуми.

Македонец во Италија со шипка му ја скршил ногата на малолетниот син

4NEWS - 09.11.2019

Македонски државјанин на возраст од 31 година и неговата сестра (27) се под истрага за малтретирање на малолетниот син на нашинецот, кој трпел физичко и психичко насилство во домот, информираат италијанските медиуми.

Македонец се изживувал врз синот-епилептичар, со шипка му ги скршил раката и ногата

Либертас - 09.11.2019

Триесет и едногодишен македонски државјанин и неговата сестра (27) се под истрага во Италија за малтретирање на малолетно дете. Како што информираат италијанските медиуми, 13-годишниот син на македонскиот државјанин трпел физичко и психичко ...

Македонец во Италија се изживувал врз синот, со шипка му ги скршил раката и ногата

Слободен Печат - 09.11.2019

Како што информираат италијанските медиуми, 13-годишниот син на македонскиот државјанин трпел физичко и психичко насилство во домот. Триесет и едногодишен македонски државјанин и неговата сестра (27) се под истрага во Италија за малтретирање на ...