TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје: Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне!

Фокус - 14.02.2020

Денешниот датум 14 февруари некои го слават како Денот на вљубените, Св. Валентин, додека пак некои Св. Трифун, заштитникот на градинарите и на лозарите. Град Скопје на својот профил на Фејсбук објави фотографија од влезот на главниот град на која ...

Добредојдовте во Скопје - Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне! (фото)

Црнобело - 14.02.2020

На влезот во Скопје денес се врти порака за Денот на вљубените. „Сами за Валентин - појасот нека ве гушне“ е испишано на светлечката табла како потсетување за сите возачи. Симпатичен начин да се потсетиме дека треба секогаш да возиме со врзан ...

Добредојдовте во Скопје – Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне!

Република - 14.02.2020

На влезот во Скопје денес се врти порака за Денот на вљубените. „Сами за Валентин – појасот нека ве гушне“ е испишано на светлечката табла како потсетување за сите возачи. ...

ФОТО: Добредојдовте во Скопје – Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне!

Курир - 14.02.2020

На влезот во Скопје денес се врти порака за Денот на вљубените. „Сами за Валентин – појасот нека ве гушне“ е испишано на светлечката табла како потсетување за сите возачи. Симпатичен начин да се потсетиме дека треба секогаш да возиме со врзан ...