TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

+инфо - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден“-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

Опсервер - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден“-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден" ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

Канал5 - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден"-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

Бриф - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден“-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден”-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

Слободен Печат - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден”-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

МКД - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден"-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. „Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

Либертас - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден“-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

МД „Илинден“-Тирана ги повикува Македонците во Албанија да помогнат во лекувањето на малиот Василиј

MakPress - 08.04.2021

Македонското друштво „Илинден“-Тирана упати апел до Македонците во Албанија, но и до сите хумани луѓе да го помогнат лекувањето на малиот Василиј. – Сите хумани луѓе имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.