TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Фактор - 14.02.2020

Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен пар од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Кајгана - 14.02.2020

Денеска инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Црнобело - 14.02.2020

Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

(Фото) На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

еМагазин - 14.02.2020

Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант-лозови подарени на свадба

Убавина и Здравје - 14.02.2020

Во среќни мигови дарувајте инстант лозови и подарете шанса за СРЕЌА ПЛУС на Вашите сакани Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски , од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ ...

На денот на вљубените доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Опсервер - 14.02.2020

– Млад брачен пар од Битола од денеска ќе вози автомобил MINI ONЕ кој го доби од инстант лозот Мини Макси. Лилјана и Илија Ванчовски, се верни играчи на игрите на среќа на Државна лотарија, среќните добитници чија свадбена прослава се одржала на ...

На Денот на вљубените доделен автомобил од инстант-лозови подарени на свадба

Факултети - 14.02.2020

Денес инстант-лозот Мини Макси му донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Слободен Печат - 14.02.2020

Скопје, 14.2.2020. Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

На денот на љубовта доделен автомовил од инстант лозови подарени на свадба

Локално - 14.02.2020

Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.

Лотарија: Доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

МКД - 14.02.2020

Денес, инстант лозот Мини макси донесе Среќа плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил Мини уан (MINI ONЕ) благодарение на Среќа плус на Државна лотарија.

На денот на вљубените доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

iPortal - 14.02.2020

Млад брачен пар од Битола од денеска ќе вози автомобил MINI ONЕ кој го доби од инстант лозот Мини Макси. Лилјана и Илија Ванчовски, се верни играчи на игрите на среќа на Државна лотарија, среќните добитници чија свадбена прослава се одржала на 25ти ...

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

МакМода - 15.02.2020

Инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија. Со оглед на тоа дека се верни играчи на игрите на среќа на ...

На денот на љубовта доделен автомобил од инстант лозови подарени на свадба

Макфакс - 15.02.2020

Денес, инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен пар од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски, од денес ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ПЛУС на Државна лотарија.