TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Оне“ повторно најдобра компанија на социјалните медиуми

Дневник - 06.08.2014

Петти пат по ред „Оне“ ја добива наградата за социјално посветена компанија од светски најпознатиот сервис за „Фејсбук“, Socialbakers. Наградата се доделува за исклучителен перформанс во делот ...

ОНЕ најдобра компанија на социјалните медиуми во Македонија

Вечер Прес - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за "социјално посветена" компанија од светски најпознатиот сервис за Фејсбук аналитика, Социалбакерс. Наградата на ОНЕ се доделува за исклучителен перформанс ...

ОНЕ повторно најдобра компанија на социјалните медиуми во Македонија според Socialbaker

Бизнис Инфо - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за социјално посветена компанија од светски најпознатиот сервис за Facebook аналитика, Socialbakers. Наградата на ОНЕ се доделува за исклучителен перформанс ...

ОНЕ повторно најдобра компанија на социјалните медиуми во Македонија според „Socialbakers“

Либертас - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за „социјално посветена” компанија од светски најпознатиот сервис за Facebook аналитика, Socialbakers. Наградата на ОНЕ се доделува за исклучителен перформанс ...

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за “социјално посветена” компанија

Макфакс - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за “социјално посветена” компанија од светски најпознатиот сервис за Facebook аналитика, Socialbakers. Наградата на ОНЕ се доделува за исклучителен перформанс ...

ОНЕ повторно најдобра компанија на социјалните медиуми во Македонија според Socialbaker

Нетпрес - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја добива наградата за “социјално посветена” компанија од светски најпознатиот сервис за Facebook аналитика, Socialbakers. Наградата на ОНЕ се доделува за исклучителен перформанс ...

ОНЕ повторно најдобра компанија на социјалните медиуми во Македонија според „Соушлбејкерс“

+инфо - 06.08.2014

Петти пат по ред ОНЕ ја доби наградата за социјално посветена компанија од „Соушлбејкерс“ (Socialbakers), светски најпознатиот сервис за Фејсбук - аналитика.