TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица: ЕСМ под превезот на „деловна тајна“ троши народни пари за купување на јаглен

А1 On - 08.12.2023

Под превезот на деловна тајна ЕСМ се обидува да ги сокрие компаниите кои ќе увезуваат јаглен за потребите на најголемите енергетски комбинати во Македонија, РЕК Битола. Иако ЕСМ има законска обврска да ги објавува компаниите кои увезуваат јаглен, ...

ЕСМ: Николоски не ја кажа вистината

Во Центар - 08.12.2023

АД ЕСМ ги осудува инсинуациите што потпретседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ денеска ги прави во јавното мислење, изнесувајќи, како што велат, делумни и општи информации во јавноста од документ кој е достапен на јавноста.

Левица: ЕСМ под превезот на “деловна тајна” троши народни пари за купување на јаглен

Антропол - 08.12.2023

Реакција на Левица – Сектор енергетика Под превезот на деловна тајна ЕСМ се обидува да ги сокрие компаниите кои ќе увезуваат јаглен за потребите на најголемите енергетски комбинати во Македонија, РЕК Битола.