TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мојсиу, Топи, Мејдани, Мајко и Пацоли во Хаг за поддршка на Тачи

Бизнис Вести - 29.09.2022

Поранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли, го иницираше заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го посети поранешниот косовски претседател Хашим Тачи и другите лидери на ОВК, јави abcnews.al.

Читаку: Курти сака да го направи Косово неподносливо за живеење

А1 On - 28.09.2022

Потпретседателката на опозициската Демократска партија на Косово (ПДК), Вљора Читаку вели дека премиерот Албин Курти, со неисполнувањето на барањата на синдикатите на образованието кои штрајкуваат веќе пет недели, настојува да го направи Косово ...

Фатмир Сејдиу и Атифете Јахјага одбиле да одат во Хаг за поддршка на Тачи

Либертас - 29.09.2022

Поранешните претседатели на Косово, Фатмир Сејдиу и Атифете Јахјага, ја одбиле поканата на шоранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли кој го иницирал заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го ...

Мојсиу, Топи, Мејдани, Мајко и Пацоли во Хаг за поддршка на Тачи

Сител - 29.09.2022

Поранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли, го иницираше заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го посети поранешниот косовски претседател Хашим Тачи и другите лидери на ОВК, јави abcnews.al.

Мојсиу, Топи, Мејдани, Мајко и Пацоли во Хаг за поддршка на Тачи

MakPress - 29.09.2022

Поранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли, го иницираше заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го посети поранешниот косовски претседател Хашим Тачи и другите лидери на ОВК, јави abcnews.al.

Беџет Пацоли и неколку поранешни претседатели на Албанија отпатуваа во Хаг да го поддржат Хашим Тачи и другите лидери ...

Денешен - 29.09.2022

Поранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли, го иницираше заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го посети поранешниот косовски претседател Хашим Тачи и другите лидери на ОВК, јави abcnews.al.

Мојсиу, Топи, Мејдани, Мајко и Пацоли во Хаг за поддршка на Тачи

Во Центар - 29.09.2022

Поранешниот претседател на Косово и еден од најбогатите Албанци, Беџет Пацоли, го иницираше заедничкото патување со неговите албански колеги во Хаг за да го посети поранешниот косовски претседател Хашим Тачи и другите лидери на ОВК, јави abcnews.al .