TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денес ќе започне меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Бизнис Вести - 24.09.2021

Со беседа за великанот Анте Поповски, отворање на изложба, промоција на книга, врачување награди и поетско читање, денес (24 септември – петок), во 19,30 часот, во Музејот на македонската борба за самостојност ќе започне четвртото издание на ...

Започнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Вечер Прес - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Започнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Независен - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Започнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Нова ТВ - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Вечерва почнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

МКД - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Започнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Опсервер - 24.09.2021

– Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Во Музејот на македонската борба почнува меѓународната манифестација „Анте Поповски – Антево перо“

Република - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Во Музејот на македонска борба вечерва почнува манифестацијата „Анте Поповски – Антево перо“

Нетпрес - 24.09.2021

Во Музејот на македонска борба за самостојност вечерва започнува четвртото издание на меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“. Манифестацијата ќе започне со беседа за великанот Поповски, отворање на изложба, ...

Утре почнува меѓународната манифестација Анте Поповски – Антево перо“

Н.Македонија - 23.09.2021

Со беседа за великанот Анте Поповски, отворање на изложба, промоција на книга, врачување награди и поетско читање, утре (24 септември – петок), во 19:30 часот, во Музејот на македонската борба за самостојност ќе започне четвртото издание на ...