TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маж и жена од Скопје измамени со продажба на дрва

Курир - 16.04.2018

На 15.04.2018 година, Т.Г. (69) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08.10 часот на бул. „Борис Трајковски” во Скопје од страна на непознат сторител му била извршена измама. Сторителот влегол во неговиот двор и го прашал дали му требаат дрва.

Скопјанец измамен: Го оставиле да чека за да види дрва за огрев, отишле кај жена му и ги наплатиле

Република - 16.04.2018

Во текот на вчерашниот ден, Т.Г. (69) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08.10 часот на бул. „Борис Трајковски” во Скопје од страна на непознат сторител му била извршена измама. Сторителот влегол во неговиот двор и го прашал дали му требаат ...

Маж и жена од Скопје измамени со продажба на дрва

Скопје инфо - 16.04.2018

На 15.04.2018 година, Т.Г. (69) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08.10 часот на бул. „Борис Трајковски” во Скопје од страна на непознат сторител му била извршена измама. Сторителот влегол во неговиот двор и го прашал дали му требаат дрва.

Скопјанец измамен: Го оставиле да чека за да види дрва за огрев, отишле кај жена му и ги наплатиле

Скопје24 - 16.04.2018

Во текот на вчерашниот ден, Т.Г. (69) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08.10 часот на бул. „Борис Трајковски” во Скопје од страна на непознат сторител му била извршена измама. Сторителот влегол во неговиот двор и го прашал дали му требаат ...

Го оставил да чека за да купи дрва, му ја ограбил сопругата и побегнал

Фокус - 16.04.2018

Шеесет и деветгодишен скопјанец обвинил дека бил измамен од страна на непознат сторител, информнираа од МВР. Според полицијата, на 15.04.2018 година, Т.Г. (69) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08.10 часот на бул.