TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Microsoft потврди што е следно за Windows

Кајгана - 12.02.2024

Откако гласините силно сугерираа дека ажурирањето на Windows 11 24H2 е она што ќе го добиеме оваа година, наместо Windows 12, сега веста е официјална. Microsoft официјално потврди дека овогодинешното големо ажурирање на десктоп оперативниот систем ...

Сепак следната верзија на оперативниот систем „Windows“ ќе биде фокусирана на вештачка интелигенција, наместо на новата ...

Порта - 11.02.2024

Мајкрософт официјално потврди дека следното големо ажурирање за Windows OS ќе биде 24H2 верзијата на Windows 11, со фокус на вештачката интелигенција. Оваа потврда од најновиот текст на блогот Windows Insider ги демантираше претходните шпекулации за ...

Microsoft потврди што е следно за Windows

Денар - 12.02.2024

Откако гласините силно сугерираа дека ажурирањето на Windows 11 24H2 е она што ќе го добиеме оваа година, наместо Windows 12, сега е официјално. Доколку се прашувате, Microsoft официјално потврди дека овогодинешното големо ажурирање на десктоп ...

Microsoft потврди што е следно за Windows

USB - 12.02.2024

Откако гласините силно сугерираа дека ажурирањето на Windows 11 24H2 е она што ќе го добиеме оваа година, наместо Windows 12, сега е официјално. Во случај да се прашувате, Microsoft официјално потврди дека овогодинешното големо ажурирање на десктоп ...