TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најбарана професија четврта година по ред со плата од 140.000 евра годишно

Факултети - 13.12.2019

Излезе годишната листа што традиционално ја составува „Линкдин“, а станува збор за листа со најбарани професии. Овој пат „Линкдин“ направи листа на вработувања од 2015 до оваа година. Меѓу професиите на првите места се најде експерт за вештачка ...

5 работи што интелигентните луѓе никогаш нема да ги направат

Кумановски м. - 13.12.2019

Не е секогаш е лесно да се процени коефициент на интелигенција, но однесувањето во конфликтни ситуации може да покаже колку сме навистина интелигентни. Вината секогаш ја префрлате на други loading...

Интелигентните луѓе никогаш не ги прават овие 5 работи: Дали сте меѓу нив?

Убавина и Здравје - 12.12.2019

Во продолжение прочитајте кои 5 начина на однесување може да откријат колку навистина сме интелигентни Не е секогаш лесно да се процени нечиј коефициент на интелигенција, но однесувањето во конфликтни ситуации може да покаже колку всушност сме ...

Интелигентните луѓе никогаш не ги прават овие 5 работи!

Слободен Печат - 12.12.2019

Ова се навиките кои можат да ни откријат колку сме интелигентни. Не е секогаш лесно да се процени нечиј IQ, но однесувањето во конфликтни ситуации може да покаже колку всушност сме интелигентни.