TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сопственик на кафуле нападнат додека седел со малолетничка - им впериле пиштол

Press24 - 16.03.2018

Околу 22 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р. додека седел со 16-годишна девојка од Прилеп, влегле М.Н., З.Д., К.П. и уште едно лице и почнале да го удираат по главата и телото. Според пријавата, М.Н.

Претепан сопственик на кафена во Прилеп, насилникот вперил пиштол кон девојка што била таму

МКД - 16.03.2018

Вчеравачер околу 22 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р., додека Г.Р. седел со 16-годишна девојка од Прилеп, влегле лицата: М.Н., З.Д., К.П. и уште едно лице и почнале да го удираат по главата и телото. Според пријавата, М.Н.

Сопственик на кафуле од Прилеп нападнат додека седел со девојка – им впериле пиштол

Маркукуле - 16.03.2018

Околу 22 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р. додека седел со 16-годишна девојка од Прилеп, влегле М.Н., З.Д., К.П. и уште едно лице и почнале да го удираат по главата и телото – дознава порталот “ Пресс24 “.

Го тепале сопственикот на локал во Прилеп и впериле пиштол на 16-годишната девојка што била со него

Фокус - 16.03.2018

Тројца насилници претепале сопственик на локал во Прилеп и се заканувале на 16-годишна девојка, информираа од МВР. Според полицијата, вчера околу 22.00 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р., додека Г.Р.

Сопственик на кафуле од Прилеп нападнат додека седел со девојка – им впериле пиштол

Шеталиште - 16.03.2018

Околу 22 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р. додека седел со 16-годишна девојка од Прилеп, влегле М.Н., З.Д., К.П. и уште едно лице и почнале да го удираат по главата и телото – дознава порталот “ Пресс24 “.

Го вперил пиштолот кон 16 годишно девојче и крвнички со неколкумина го претепале газдата на кафе барот кој седел со ...

Sky - 16.03.2018

На 15.03.2018 година околу 22.00 часот во угостителски објект во Прилеп, сопственост на Г.Р., додека Г.Р. седел со 16-годишна девојка од Прилеп, влегле лицата: М.Н., З.Д., К.П. и уште едно лице и почнале да го удираат по главата и телото.