TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Се случуваат убиства, а нема разрешница

Курир - 28.02.2024

Во еден ден во Скопје се случи убиство, а потоа беше запален и кафе бар, се вели во партиското соопштение на владејачката СДСМ. Во еден ден во Скопје се случи убиство, а потоа беше запален и кафе бар, се вели во партиското соопштение на владејачката ...

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во меѓусебни обвинувања за убиството во Скопје

Скопје инфо - 27.02.2024

Власта и опозицијата со меѓусебни обвинувања за вчерашното убиство кое се случи во скопско. - Во еден ден во Скопје се случи убиство, а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на ...

СДСМ: Тошковски нема капацитет да го расчисти вчерашното убиство

Сител - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот, реагираат од ...

СДСМ: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ

Канал5 - 27.02.2024

Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?. Во еден ден во Скопје се случи убиство а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка ...

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот

Курир - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа, се вели во партиското соопштение на владејачката СДСМ. Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа, се вели во партиското соопштение на владејачката ...

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот

Centar - 27.02.2024

Соопштение на СДСМ: Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа. Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа.

СДСМ: Тошковски нема капацитет да го расчисти убиството кај Блаце и запаленото кафуле во Чаир

Локално - 27.02.2024

Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа, велат од СДСМ откако во текот на вчерашниот ден се случија убиство кај Блаце ...

Дали структури блиски на ДПМНЕ се обидуваат да се вмешаат во нелегалните бизниси со дрога, прашува Каевски

Локално - 26.02.2024

Портпаролот на СДСМ, Дарко Каевски денеска обвини дека министерот за внатрешни работи и началникот на СВР Скопје кои ВМРО-ДПМНЕ ги постави согласно ингеренциите добиени од техничката влада, покажуваат голема некадарност во водењето на МВР.

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, Тошковски и кадрите на Мицкоски покажуваат голема некадарност во водењето ...

Макфакс - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа, велат од СДСМ. „Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа.

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, Тошковски и кадрите на Мицкоски покажуваат голема некадарност во водењето ...

Опсервер - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа, велат од СДСМ. „Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа.

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, Тошковски и кадрите на Мицкоски покажуваат голема некадарност во водењето ...

MTM - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа, велат од СДСМ. „Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа.

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот

Либертас - 27.02.2024

Соопштение на СДСМ: Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа. Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедносна на граѓаните се загрозува со тоа.

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во ист ден - Тошковски не може да го расчисти случајот

Press24 - 27.02.2024

Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот, обвинуваат од СДСМ. „Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа. Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ ...

Каевски: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Press24 - 27.02.2024

Портпаролот на владејачката СДСМ, Дарко Каевски ги обвини техничкиот министер за внатрешни работи за некадарни по вчерашното убиство и пожарот во кафулето „Барон“. -Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на ...

(Видео) Каевски: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Макфакс - 27.02.2024

„Во еден ден во Скопје се случи убиство а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на лица од подземјето. Министерот и началникот на СВР Скопје кои Мицкоски ги постави покажуваат ...

(Видео) Каевски: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Опсервер - 27.02.2024

„Во еден ден во Скопје се случи убиство а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на лица од подземјето. Министерот и началникот на СВР Скопје кои Мицкоски ги постави покажуваат ...

Каевски: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Точка - 27.02.2024

„Во еден ден во Скопје се случи убиство а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на лица од подземјето. Министерот и началникот на СВР Скопје кои Мицкоски ги постави покажуваат ...

Меѓупартиска пресметка на партиите, кој минстер е одговорен за мафијашките убиства во Скопје

Алфа - 27.02.2024

Случајот стана предмет и за меѓупартиска пресметка. СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ денеска се обвинуваат кој министер е одговорен на мафијашките убиства во Скопје иако техничкиот- Тошковски е минстер неполн месец.

(Видео) Каевски: Убиство, запалено кафуле, тепан полицаец, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Centar - 27.02.2024

„Во еден ден во Скопје се случи убиство а потоа беше запален и кафе бар. Според првичните информации од медиумите станува збор за криминална пресметка на лица од подземјето. Министерот и началникот на СВР Скопје кои Мицкоски ги постави покажуваат ...

СДСM: Се случуваат убиства, а нема разрешница, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?

Centar - 28.02.2024

Соопштение на СДСМ: Во еден ден во Скопје се случи убиство, а потоа беше запален и кафе бар. Нема разрешница за настаните, кои според првичните информации од медиумите се криминална пресметка на лица од подземјето.

Се случуваат убиства, а нема разрешница, се жали СДСМ

Скопје1 - 28.02.2024

„Се случуваат убиства, а нема разрешница, некадарност на ДПМНЕ или вмешување во бизнисот со дрога?“, вели СДСМ и додава: Во еден ден во Скопје се случи убиство, а потоа беше запален и кафе бар.