TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Многу лидерски школи, малку лидери

Н.Македонија - 12.02.2019

Има ли Македонија свои млади лидери, кои би ја воделе државата во подобра иднина, по што се препознатливи овие луѓе, каде се, дали и колку се видливи и препознатливи пред јавноста, по што се истакнале досега и кој е ефектот од нив и нивната ...

Четвртата индустриска револуција во фокусот на Школата за млади лидери

Слободен Печат - 11.02.2019

Промените и предизвиците, како што истакна на свеченото отворање, претседателот Иванов, се насекаде околу нас. Основата на третата дигитална револуција, според него, е инфраструктура за новата револуција во која сите процеси се соочуваат со големи ...

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

Локално - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Четвртата индустриска револуција во фокусот на Школата за млади лидери

Вечер - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи 4. индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација ќе бидат во фокусот на 10. Школа за млади лидери што од денеска до 22 февруари ќе се одржува во Струга на иницијатива ...

Почнува школата за млади лидери на Иванов: 40 учесници и над 20 предавачи од светот

Курир - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Четвртата индустриска револуција во фокусот на Школата за млади лидери

А1 On - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи 4. индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација ќе бидат во фокусот на 10. Школа за млади лидери што од денеска до 22 февруари ќе се одржува во Струга на иницијатива ...

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

А1 On - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Четвртата индустриска револуција во фокусот на Школата за млади лидери

Сител - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи 4. индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација ќе бидат во фокусот на 10. Школа за млади лидери што од денеска до 22 февруари ќе се одржува во Струга на иницијатива ...

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

Канал5 - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Во Струга по десетти пат Школа за млади лидери

24Инфо - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Младите ги усовршуваат талентите - 10-ти пат Школа за млади лидери во Струга

Press24 - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

Сител - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Последна Школа за млади лидери во мандатот на Иванов

+инфо - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

MTM - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Свечено отворање на Школата за млади лидери на Иванов

Скопје инфо - 11.02.2019

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска ќе се обрати на свеченото отворање на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива по десетти пат ќе се одржи во Струга, од 11 до 22 февруари.

Иванов: Четвртата индустриска револуција во фокусот на 10-та школа за млади лидери

Press24 - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што од денеска до 22 февруари се одржува во Струга, под покровителство ...

Во Струга по 10-ти пат Школа за млади лидери

24 Вести - 11.02.2019

Четириесет учесници и повеќе од 20 предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од 10 -та Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе се одржи од денеска до 22 февруари во Струга.

Иванов ќе ја отвори Школата за млади лидери во Струга

МКД - 11.02.2019

Претседателот Ѓорге Иванов, денеска ќе ја отвори Школата за млади лидери, што на негова иницијатива по десетти пат ќе се одржи во Струга, од 11 до 22 февруари. На свеченото отворање ќе се обрати и Талал Абу-Газалех, претседател наТаг-орг, глобална ...

Иванов: Четвртата индустриска револуција во фокусот на 10. Школа за млади лидери

Канал5 - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што до 22 февруари се одржува во Струга.

Иреални сказни од реалниот живот: Традиционалната, августовска Школа за млади лидери, Прецедателот ја „пожури“ во ...

Либертас - 11.02.2019

То, Прецедателе, далеку е август, “сад му је матер”!? И во февруари се садат кромпири:”Узми све што ти ФУНКЦИЈА пружа – данас си прецедател, сутра увела ружа”!? “Од денеска, до 22 февруари, во Струга, околу 40 учесници и над 20 предавачи од ...

Започна Школата за млади лидери во Струга

Макфакс - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што од денеска до 22 февруари се одржува во Струга, под покровителство ...

Почна Школата за млади лидери во Струга

Република - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што од денеска до 22 февруари се одржува во Струга, под покровителство ...

Иванов: Целта на Школата за млади лидери е да создадеме луѓе кои соработуваат и знаат како да користат податоци

МКД - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што од денеска до 22 февруари се одржува во Струга, под покровителство ...

Започна Школата за млади лидери во Струга

Centar - 11.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што од денеска до 22 февруари се одржува во Струга, под покровителство ...

Иванов: Четвртата индустриска револуција во фокусот на 10-та Школа за млади лидери

OhridNews - 12.02.2019

Предизвиците што ги носи четвртата индустриска револуција и како да се биде успешен во оваа драстична промена во човековата цивилизација се во фокусот на Школата за млади лидери, што до 22 февруари ќе се одржува во Струга, под покровителство на ...