TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дотерани и насмеани: Цеца и Анета Молика прегрнати како две другарки!

Сител - 12.01.2018

Во својата долгогодишна музичка кариера, фолк пејачката Анета Мицевска се покажа и докажа како еден од најдобрите вокали на македонската естрада. Тоа и донесе многу настапи и набиена агенда како во земјата, така и во странство.

Цеца дотерана во стилот на Анета Молика: Насмеани прегрнати како две другарки (ФОТО)

Република - 12.01.2018

Во својата долгогодишна музичка кариера, фолк пејачката Анета Мицевска се покажа и докажа како еден од најдобрите вокали на македонската естрада. Тоа и донесе многу настапи и набиена агенда како во земјата, така и во странство.

Фото: Средени од глава допети - Цеца и Анета Молика прегрнати како вистински другарки

Press24 - 12.01.2018

Во својата долгогодишна музичка кариера, фолк пејачката Анета Мицевска се покажа и докажа како еден од најдобрите вокали на македонската естрада. Тоа и донесе многу настапи и набиена агенда како во земјата, така и во странство.