TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ужас во Белград: Жена се обиде да влезе во автобусот, вратите се затворија и ѝ откинаа рака и нога

Сител - 19.07.2019

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и д-р Иван Рибар во Белград додека се обидувала да влез во автобус. „Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа ...

НАЈНОВА ВЕСТ: Автобус прегзи жена и откина рака и нога!

Магазин - 19.07.2019

Во сообраќајна несреќа која се случила на улицата Јуриј Гагарин и Др Иван Рибар во Белград, тешко е повредена 70 годишна жена, додека се обидувала да влезе во автобус. Како што зборуваат очевидци за курир.рс, несреќната жена се обидела да влезе во ...

Тешка сообраќајка во Белград: Автобус прегазил жена, останала без рака и нога

Република - 19.07.2019

Повозрасна жена на околу 80-тина години Љ.П. била тешко повредена повредена на автобуска станица во Белград. Како што пишуваат српските медиуми, автобус ја прегазил жртвата, по што и биле ампутирани рака и нога.

Ужас во Белград: Жена се обиде да влезе во автобусот, вратите се затворија и ѝ откинаа рака и нога (ФОТО)

Курир - 19.07.2019

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и д-р Иван Рибар во Белград додека се обидувала да влез во автобус. „Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа ...

Автобус откина рака и нога на жена во Белград

24Инфо - 19.07.2019

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и д-р Иван Рибар во Белград додека се обидувала да влез во автобус. Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа ...

Ужас во Нов Белград: Жена се обидела да влезе во автобус, вратите се затвориле и ги откинале раката и ногата

Пулс24 - 19.07.2019

Повозрасна жена на околу 70 години е повредена на автобуска постојка на аголот од улиците “Јуриј Гагарин“ и “д-р Иван Рибар“ во Белград додека се обидувала да влезе во автобус. – Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во ...

Автобус откина рака и нога на жена во Белград

iPortal - 19.07.2019

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и д-р Иван Рибар во Белград додека се обидувала да влез во автобус. Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа ...

ФОТО: Жена се обидела да влезе во автобус во Белград - возилото тргнало и ѝ откинало рака и нога

Press24 - 19.07.2019

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и д-р Иван Рибар во Белград додека се обидувала да влез во автобус. „Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа ...