TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Допир со природата, сон под ѕвездите: Овие трендови ќе ја одбележат 2021-ва година

Точка - 18.01.2021

На крајот на секоја година и на почетокот на новата, се објавуваат различни истражувања кои предвидуваат трендови што ќе ја одбележат годината пред нас. Експертите од „Pinterest“ предвидуваат што најмногу ќе ги привлекува луѓето во 2021-ва година.

Контакт со ПРИРОДАТА, сон под ЅВЕЗДИТЕ: Овие трендови ќе ја одбележат 2021 година

Денар - 18.01.2021

На крајот на секоја година, се објавуваат различни истражувања кои предвидуваат трендови што ќе ја одбележат годината пред нас. Експертите од Pinterest предвидуваат што најмногу ќе ги привлекува луѓето во 2021 година.