TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куќички за маалските миленици

Вечер Прес - 30.01.2023

ЈП „Лајка“ започнува хумана иницијатива да се поттикнат добрите луѓе што ги сакаат кучињата и се грижат за своите маалски миленици, да направат куќички и да им обезбедат топло и сигурно живеалиште, кое ќе им помогне да се засолнат и заштитат од ...

Куќички за маалските миленици за топло и сигурно живеалиште

Скопје инфо - 31.01.2023

ЈП „Лајка“ почна хумана иницијатива да се поттикнат добрите луѓе што ги сакаат кучињата да направат куќички и да им обезбедат топло и сигурно живеалиште. - Идејата на овој проект е да се поттикнат добрите луѓе кои ги сакаат кучињата и се грижат за ...