TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Индонезиец го продал метеоритот што му го дупнал покривот,сега се жали дека е измамен (ВИДЕО)

Канал5 - 22.11.2020

Индонезиски производител на ковчези кој пронашол метеоритот откако му го скршил покривот пред неколку месеци, се пожалил дека е измамен откако го продал каменот на Американец за 14 000 американски долари.

Измамениот Џошуа ја дознал вредноста на метеоритот, откако го продал

ММС - 22.11.2020

Индонезиски производител на ковчези кој пронашол метеорит откако му паднал на покрив пред неколку месеци се пожалил дека му недостасува откако тој го продал каменот на Американец за 14.000 американски долари, објавија локалните медиуми.