TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за името

Макфакс - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Димитров, престојува во Белград по повод одбележувањето на десетгодишнината од работата на Европскиот фонд за Балканот, но во рамките на посетата нема да оставри средба со својот српски колега ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Фокус - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за името

Точка - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Димитров, престојува во Белград по повод одбележувањето на десетгодишнината од работата на Европскиот фонд за Балканот, но во рамките на посетата нема да оставри средба со својот српски колега ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

МКД - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за името

Sky - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Димитров, престојува во Белград по повод одбележувањето на десетгодишнината од работата на Европскиот фонд за Балканот, но во рамките на посетата нема да оставри средба со својот српски колега ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Сител - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров за Дачиќ: Ќе има „пецкање“ или навистина ќе бидеме како браќа

Фактор - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров не даде директен одговор на провокацијата на неговиот српски колега Ивица Дачиќ кој често упатува жестоки кон Македонија и неодамна изјави дека Србија направила голема грешка што не ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Локално - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Република - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

А1 On - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Канал5 - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

+инфо - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Слободен Печат - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Канал 77 - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Либертас - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Курир - 17.04.2018

– Ја делиме границата и во интерес ни е овој проблем да се реши на најдобар можен начин и за двете страни во разговорите во кои посредуваат Брисел и Федерика Могерини. Ние имаме доволно свои проблеми и не би сакал да бидеме колатерална штета на оваа ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

CivilMedia - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Н.Македонија - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров за Н1: Изјавите на Дачиќ со повремено „пецкање“ не помагаат

Нова ТВ - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 , за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

24 Вести - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Независен - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Стандард - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Алсат-М - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Димитров за белградска ТВ Н1: Нема да му одговорам на Дачиќ за неговата изјава

Таратур - 17.04.2018

Македонскиот министер за надворешни работи, Никола Димитров, во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, потенцираше дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата ...

Димитров за изјавата на Дачиќ: Од нас зависи дали ќе има „пецкање“ или ќе бидеме како браќа

еМагазин - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата ...

Димитров: Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

ТВ21 - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...

Нема да му вратам на Дачиќ за изјавата за Македонија

Тера - 17.04.2018

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров во интервјуто за белградската ТВ Н1 за време на неговата посета во Белград, изјави дека нема да му врати на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ за неговата изјава од минатата недела ...