TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Светот не е спремен за нови пандемии

Независен - 31.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии по Ковид- 19 кој се појави пред три години и уби повеќе од 6 милиони луѓе ширум светот, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во остриот нов извештај.

Светот е опасно неподготвен за идните пандемии, вели меѓународната федерација

Точка - 30.01.2023

Светот е опасно неподготвен за идните пандемии, предупредува Меѓународната федерација на Црвен крст и Црвена полумесечина (IFRC) во извештајот кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за приправност до крајот на годината.

Црвен крст: Светот не е подготвен за следната пандемија

Локално - 30.01.2023

Светот не е подготвен за следната пандемија, која ќе има тешки глобални здравствени, економски и социјални последици, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC).

Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст: Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии

Курир - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст: Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии

Опсервер - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст предупредува дека светот е „опасно неподготвен” за идни пандемии

24Инфо - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен” за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Не научивме ништо од КОВИД: Не сме подготвени за идни пандемии

Кајгана - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во извештајот во кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на годината.

Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст: Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии

Бриф - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст: Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии

Вечер Прес - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Светот е опасно неподготвен за идни пандемии

Кумановски м. - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во извештајот во кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на годината.

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупредуваат од Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст

еМагазин - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст (МФРЦ) и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот ...

Меѓународна федерација на друштвата на Црвениот крст: Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии

MakPress - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на друштвата на Црвениот крст и Црвената полумесечина во денешниот извештај во кој ги повика земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на ...

Светот е опасно неподготвен за идни пандемии, велат од меѓународната федерација

ТВ21 - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во извештајот во кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на годината.

Светот е опасно неподготвен за идни пандемии, велат од меѓународната федерација

4NEWS - 30.01.2023

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во извештајот во кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на годината.