TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали сме нормални? СИЛВАНА БОНЕВА ЗА ПАТНИ ТРОШОЦИ ОД ДИК ЗЕЛА 12.000 ЕВРА

Локално - 30.09.2016

Дaли е се ова нормално,баш би сакал одговор!. Не велам дека Бонева крадела, може таков е системот и и дозволува, да ја цеди државата до последен денар, и друго е етичноста и моралноста, ама колку државата навистина плака трошоци што треба да земе ...

Бонева добила од ДИК 12 илјади евра за патни трошоци

Алсат-М - 29.09.2016

Државната изборна комисија за шест месеци исплатила 25 илјади евра патни трошоци за нејзините членови. Според податоците на Алсат – М, речиси половина од сумата завршила кај Силвана Бонева.

Бонева руши рекорди: За 6 месеци работа во ДИК земала 12 илјади евра за патни трошоци

Стандард - 29.09.2016

Силвана Бонева за својот ангажман во Државната изборна комисија, до јуни месец има добиено 12 илјади евра, а се уште не и се исплатени парите за јули и за август, пренесе денеска Алсат М .

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

Мета - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат “. Бонева вели дека исплатата е според законот. – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева.

За 6 месеци работа во ДИК, Бонева земала 12 илјади евра за патни трошоци

Фактор - 29.09.2016

Силвана Бонева станува своевиден рекордер по земањето пари за покривање на патни трошоци. Според информациите на Алсат, Силвана Бонева од редовите на ВМРО-ДПМНЕ до јуни има добиено неверојатни 12 илјади евра, а се уште не и се исплатени парите за ...

Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

Нова ТВ - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат “. Бонева вели дека исплатата е според законот. – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева.

Бонева добила од ДИК 12 илјади евра за патни трошоци

Репортер - 29.09.2016

Државната изборна комисија за шест месеци исплатила 25 илјади евра патни трошоци за нејзините членови. Според податоците на Алсат – М, речиси половина од сумата завршила кај Силвана Бонева.

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

Либертас - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат “. Бонева вели дека исплатата е според законот. – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева.

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

Локално - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат “. Бонева вели дека исплатата е според законот. – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева.

Силвана Бонева за патни трошоци зела 12 000 евра

Фокус - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци зела 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат“ . – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева. Претходно, пратеничката беше на удар во јавноста, откако медиумите објавија ...

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

Бриф - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „ Алсат “. Бонева вели дека исплатата е според законот. – Сè е исплатено согласно законот – вели Бонева.

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

+инфо - 29.09.2016

ДИК од декември до јуни на нејзините членови за патни трошоци им исплатила вкупно 25.000 евра. Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија „Алсат“.

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра за шест месеци

МКД - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци зела 12.000 евра за патни трошоци, односно речиси половина од вкупно 25.000 евра колку што исплатила Комисијата, објави телевизија „Алсат“ .

Силвана Бонева за патни трошоци од ДИК зела 12.000 евра

еМагазин - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави телевизија Алсат М . Бонева вели дека исплатата е според законот. „Сè е исплатено согласно законот“ ,вели Бонева.

Силвана Бонева наплатила 12.000 евра патни трошоци од ДИК

Сакам да кажам - 29.09.2016

Силвана Бонева од Државната изборна комисија за шест месеци земала 12.000 евра за патни трошоци, објави агенцијата Мета повикувајќи се на телевизија „АлсатМ“. Бонева изјавила дека исплатата е според законот.