TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

+инфо - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Промоција на македонското вино во Швајцарија

Иновативност - 09.11.2019

Промоцијата што се одржа на 5.11.2019 во Цирих во организација на Здружението Вина од Македонија е дел од низата промотивни настани за градење препознатливост на македонските вина на интернационалните пазари.

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

ММС - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

Вечер Прес - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

Сител - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина

MakPress - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

Скопје24 - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...

Се избираат најдобри млади вина произведени во домашни услови

4NEWS - 09.11.2019

Здружението на македонски винари организира избор на најдобри млади вина произведени во домашни услови, а оценувањето ќе го вршат стручни лица енолози. Од денеска па натаму, сите заинтересирани домашни производители на вино, можат да достават мостри ...