TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цел Балкан на Мавровскиот меморијал, ама и швајцарски и руски скијачи

Sport 1 - 21.02.2020

Традиционалниот Мавровски меморијал, кој по 57 пат ќе се одржи во нашиот скијачки центар Маврово од 24 до 26 февруари ќе ги собере сите нордиски скијачи од Балканот, но првпат ќе има натпреварувачи и од Швајцарија и Русија.

Традицијата продолжува, Мавровски меморијал по 57.пат

Екипа - 21.02.2020

Традицијата продолжува, натпреварувањето во чест на мавровските работници оваа година ќе се одржи по 57.пат, а ќе го отвори заменик претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шеќеринска Јанковска. На 57.

Од 24 февруари по 57-ми пат Мавровски меморијал

Сител - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...

Од 24 февруари по 57-ми пат Мавровски меморијал

А1 On - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...

Македонија со 10 натпреварувачи на „Мавровскиот меморијал“

Слободен Печат - 21.02.2020

– Настанот се наоѓа на светската мапа за нордиско трчање, и затоа ќе се потрудиме да оставиме впечаток на добри домаќини – вели директорот на АМС, Каевски. „Мавровски меморијал“ е спортска манифестација која го промовира едно од најубавите ...

Од 24 февруари по 57-ми пат Мавровски меморијал

MakPress - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...

Од 24 февруари по 57-ми пат „Мавровски меморијал“

Кајгана - 21.02.2020

„Мавровски меморијал“ е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го ...

57-ми пат Мавровски меморијал

Sport M - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...

Мавровски меморијал: На 24 февруари по 57-ми пат сеќавање на загинатите градители

Денешен - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...

Мавровскиот меморијал од 24 до 26 февруари

SportMedia - 21.02.2020

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира Маврово, како едно од најубавите туристички атракции во државава. Натпреварот се одржува во спомен на 38-те градители на електро системот Мавровка и 14 храбри граничари, кои го загубија ...