TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем интерес за алтернативната кинеска медицина

Алфа - 20.08.2016

Граѓаните кои имаат проблеми со здравјето да не се откажуваат. За се постои алтернатива, е слоганот на единствениот Центар за традиционалнаа кинеска медицина во државата Граѓаните кои имаат проблеми со здравјето да не се откажуваат.

Николовска: Постои голем интерес за лекување во Центарот за традиционална кинеска медицина во Штип

Пулс24 - 19.08.2016

Основањето на Центарот за традиционална кинеска медицина претставува дел од Проектот на Владата за имплементација на традиционалната кинеска медицина во Република Македонија. Постои многу голем интерес кај населението, бидејќи станува збор за начин ...