TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попоски во Тетово на средби со граѓани

Нова ТВ - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6, Никола Попоски денеска е во посета на градот Тетово. Средбите со граѓани, носителот Попоски ги започна посета на Здружението на слепи по што ...

ФОТО: Активности на Попоски во Тетово

Курир - 24.04.2014

Во продолжение на својата посета на Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, се сретна со граѓани од МК "Св. Кирил и Методиј" и населбата Блок 70.

Попоски во Гостивар на средби со граѓаните

Курир - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за ИЕ 6, Никола Попоски денеска го посети Гостивар каде што имаше средби со граѓаните на овој град.

Попоски: Граѓаните ќе вадат извод и имотни листови од автомат

Нетпрес - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6, Никола Попоски денеска оствари средба со граѓани во Тетово. Тој го посети Здружението на слепи, Здружението на глуви и Здружението на Воени ...

Попоски ги промовираше проектите од програмата „Проверено“ во Тетово

Република - 24.04.2014

Во продолжение на својата посета на Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, се сретна со граѓани од МК “Св. Кирил и Методиј” и населбата Блок 70.

Попоски во Гостивар на средби со граѓаните

Вистина.мк - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за ИЕ 6, Никола Попоски денеска го посети Гостивар каде што имаше средби со граѓаните на овој град .

Попоски во посета на Тетово

А1 On - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6 Никола Попоски денеска во Тетово на средби со претставници на здруженија на слепи и на глуви лица и на воени инвалиди презентираше ...

ФОТО:Никола Попоски имаше активности во Тетово

Вистина.мк - 24.04.2014

Во продолжение на својата посета на Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, се сретна со граѓани од МК “Св. Кирил и Методиј” и населбата Блок 70.

Никола Попоски се сретна со граѓани во Гостивар

Република - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за ИЕ 6, Никола Попоски денеска го посети Гостивар каде што имаше средби со граѓаните на овој град.

ПОПОСКИ: Освен на шалтер, документи ќе се вадат и од автомат

Телеграф - 24.04.2014

Никола Попоски денеска во Тетово на средби со претставници на здруженија на слепи и на глуви лица и на воени инвалиди презентира реализирани и идни проекти Носителот на кандидатската листа за ...

Носителот на ИЕ 6 на ВМРО-ДПМНЕ Попоски во посета на Тетово

Сител - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6 Никола Попоски денеска во Тетово на средби со претставници на здруженија на слепи и на глуви лица и на воени инвалиди презентираше ...

Никола Попоски: Граѓаните ќе вадат извод и имотни листови од автомат

Република - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6, Никола Попоски денеска оствари средба со граѓани во Тетово. Тој го посети Здружението на слепи, Здружението на глуви и Здружението на Воени ...

Никола Попоски: Граѓаните ќе вадат извод и имотни листови од автомат

Вистина.мк - 24.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6, Никола Попоски денеска оствари средба со граѓани во Тетово. Тој го посети Здружението на слепи, Здружението на глуви и Здружението на Воени ...

Попоски: Апсолутно мнозинство за непречено продолжување на реформите

Вистина.мк - 23.04.2014

Денешната посета на Гостивар од страна на носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, продолжи со средби со граѓаните на населбите Балин Дол, Питарница, Малеарди и Млаки.

Попоски: Апсолутно мнозинство за непречено продолжување на реформите

Нетпрес - 23.04.2014

Денешната посета на Гостивар од страна на носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, продолжи со средби со граѓаните на населбите Балин Дол, Питарница, Малеарди и Млаки.

Попоски: Либерализација на трговските услуги во ЦЕФТА

А1 On - 23.04.2014

Почеток на преговорите за либерализација на трговијата со услуги во рамките на ЦЕФТА најави денеска носителот на листа за избор на пратеници во Изборната единица 6 Никола Попоски.

Попоски во Гостивар: Апсолутно мнозинство за непречено продолжување на реформскиот процес

Република - 23.04.2014

Денешната посета на Гостивар од страна на носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, продолжи со средби со граѓаните на населбите Балин Дол, Питарница, Малеарди и Млаки.

Попоски: Апсолутно мнозинство за непречено продолжување на реформите

Курир - 23.04.2014

Денешната посета на Гостивар од страна на носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски, продолжи со средби со граѓаните на населбите Балин Дол, Питарница, Малеарди и Млаки.

ПОПОСКИ: Либерализација на трговските услуги во ЦЕФТА

Телеграф - 23.04.2014

Попоски додаде дека фокусот ќе биде на услужните дејности, на градежниот сектор и на дистрибутивните услуги Почеток на преговорите за либерализација на трговијата со услуги во рамките на ЦЕФТА најави ...

Попоски: Ќе започнеме преговори за либерализација на трговијата со услуги

Вистина.мк - 23.04.2014

Во 2014 ќе почнеме со преговорите во рамките на ЦЕФТА за либерализација на трговијата со услуги, истакна Никола Попоски носител на листа во ИЕ 6 на ВМРО-ДПМНЕ.

Попоски: Ќе започнеме преговори за либерализација на трговијата со услуги

Курир - 23.04.2014

Во 2014 ќе почнеме со преговорите во рамките на ЦЕФТА за либерализација на трговијата со услуги, истакна Никола Попоски носител на листа во ИЕ 6 на ВМРО-ДПМНЕ.

Попоски: Ќе започнеме преговори за либерализација на трговијата со услуги

Република - 23.04.2014

- Во 2014 ќе почнеме со преговорите во рамките на ЦЕФТА за либерализација на трговијата со услуги – истакна Никола Попоски носител на листа во ИЕ 6 на ВМРО-ДПМНЕ.

Никола Попоски: Либерализација на трговијата со услуги со земјите-членки на ЦЕФТА

Република - 23.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6, Никола Попоски, денеска го посети Гостивар и околните села. Во селото Тумчевиште разговараше со локалните жители и им ја претстави програмата ...

Никола Поповски : Ќе започнеме преговори за либерализација на трговијата со услуги

Lider - 23.04.2014

Во 2014 ќе почнеме со преговорите во рамките на ЦЕФТА за либерализација на трговијата со услуги, истакна Никола Попоски носител на листа во ИЕ 6 на ВМРО-ДПМНЕ.