TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џони Холидеј ги оставил првородените деца без наследство

Стандард - 14.02.2018

Кланот Холидеј во жешка борба за наследството на Џони Холидеј. Два месеци по неговата смрт, сеќавањето за него може да биде извалкано. Причината лежи во одлуката на рок пејачот да ги лиши од наследство своите биолошки деца – Давид Холидеј, од бракот ...

Ќерката на Џони Холидеј ќе го оспори тестаментот

Локално - 13.02.2018

Ќерката на француската рок легенда, Џони Холидеј, ќе го оспори тестаментот што тој го остави и во кој ги дава сите богатства на втората сопруга. Летиција, 32 години помлада од Холидеј, ќе ги добие сите средства на рок-ѕвездата која почина во ...